Ny Slot: Northern Sky (Quickspin)

Northern sky

Northern sky är en ny slot från den Svenska speltillverkaren Quickspin. Den här slotten har 5 hjul med 3 rader och 9 olika vinstlinjer. I den här slotten hittar vi Re-Spin Feature samt Free Spins Bonus.

Symboler

Den här slotten har ett härligt tema av Norrsken från det snöiga Skandinavien. Slottens symboler består utav kristaller i form av olika djur som björnar, rådjur, ugglor och rävar. De lågbetalande symbolerna består också av kristaller i många olika exotiska färger. Slotten har en Re-Spin funktion som triggas varje gång du träffar en vinst. Alla vinnande kombinationer stannar då kvar och resterande platser på hjulen blir utbytta av nya symboler, sålänge du fortsätter träffa fler symboler av de symbolerna du låst fast så fortsätter omsnurren tills du inte längre träffar en ny vinst, vinst betalas ut efter varje snurr. Slotten har även en Scatter symbol som används för att trigga igång bonusen.

northern sky symboler

Northern Sky Free Spins Feature

För att trigga igång bonusen behöver du träffa tre stycken Scatter symboler i basspelet, då vinner du 10 Free Spins. Under Free Spinsen så förekommer endast premiumsymbolerna vilket betyder att det är enklare att träffa samt vinsterna kommer att betala ut mycket mer. Den här bonusfunktionen har väldigt högt potential till stora vinster, tyvärr går det inte att få en Re-trigger.

northern sky bonus

Slutsats

Quickspin har varit heta på senaste och släppt mycket nya roliga slottar. Northern Sky släpptes nyligen på många casinon och den är väldigt visuellt tilltalande med snygg grafik, coola animationer och mysigt ljud. För att vara en Quickspin slot så har den även väldigt hög potential och ganska volatil, man kan nämligen vinna upp till 3111 gånger sin insats på varje snurr. Northern Sky har en RTP på 96.57% och kan spelas på bland annat Thrills och Redbet.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here