Ny Slot: Fairy Gate (QuickSpin)

Långt nere i den djupa skogen finns det sagor och äventyr som väntar på att hända.

ny slot fairy gate

Fairy Gate är en slot med 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. Den erbjuder Fairy Gate Random Trigger och Free Spins.

Symboler

Premium symbolerna på Fairy gate består utav 4 olika féer, blå, rosa, röda och gröna. Dessa är dem symbolerna som betalar mest. Sedan har vi även dem klassiska symbolerna som A,K,Q,J och 10. Det finns även en Wild symbol, den ersätter alla andra symboler förutom Scatter symbolen. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen som är en rund kula med en fjäril i, dessa finns endast på rad 2,3 och 4. Träffar du tre stycken så går du vidare till Free Spins.

[table “12” not found /]

Fairy Gate Random Trigger

Fairy gate innehåller en port som finns på högra sidan av slotten, denna kan öppnas helt spontant när du spelar i basspelet och igenom den kan du få massa fjärilar som blir till Wilds, du kan få upp till 10 stycken och dessa sätter sig slumpmässigt på hjulen och hjälper dig bygga storvinster.

fairy gate random trigger

[table “12” not found /]

Fairy Gate Free Spins

Lyckas du träffa 3 stycken bonussymboler på hjul 2,3 och 4 så kommer du vidare till Free spins läget där du får 10 free spins. På Free spins så är porten till höger om slotten öppen hela tiden så du har chans att få upp till 10 extra Wilds varje runda.

Slutsats

Fairy gate är en mediumvolatil slot med en RTP på 96.66%. Den erbjuder ett tema utav féer och fjärilar med en ganska unik funktion utav en slumpmässig feature som kan ge massvis av wilds. Idéen är bra och förhoppningsvis är slotten lika rolig som den ser ut. Vi ser fram emot att få testa Fairy Gate när den släpps den 12 september 2017.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here