Ny Slot: Goldilocks (Quickspin)

Vem är det som ätit min gröt? Goldilocks såklart! Och hon är tillbaka på sina äventyr i den här fantastiska slotten – Goldilocks!

ny slot goldilocks

Goldilocks har 5 hjul med 3 rader och 25 vinstlinjer. Goldilocks erbjuder Multiplier Wilds och Free Spins med Progressive Scatter Funktion.

[table “12” not found /]

Symboler

Symbolerna i Goldilocks består utav massvis av olika björnar från den kända sagan Goldilocks, dessa agerar som premium symboler och det är dem som betalar mest. Sedan har vi även dem klassiska A,K,Q,J och 10 som är dem vanliga symbolerna. I denna slotten finns det två olika Wilds, den enda agerar precis som en vanlig Wild och sedan har vi även Multiplier Wild som ökar Multipliern för varje sådan du träffar upp till hela 4x samtidigt som symbolen agerar som en Wild vilket verkligen kan bjuda upp till storvinst. Sist har vi även Scatter symbolen som är Goldilocks, får man tre stycken går man vidare till Free spins läget.

goldilocks slot

[table “12” not found /]

Free Spins

Träffar man tre stycken Scatter symboler i form utav Goldilocks så går man vidare till Free spins läget där man får 10 free spins. I free spins läget gäller det att samla Goldilocks, när man samlar ihop dessa så låser man progressivt upp två extra Wilds och sist även 2 extra free spins. 3 stycken så låser du upp första Wilden, ytterligare 5 stycken för ännu en Wild och får du ytterligare 5 efter det låser du upp 2 extra spins.

Slutsats

Ännu en klassisk gammal saga återskapad i form utav en slot, detta börjar vi se mer och mer utav från flera olika providers och det är alltid lika trevligt att återleva dessa gamla sagor. Goldilocks är en återlansering utav en av deras första slots och det är en lågvolatil slot från Quickspin vilket är ganska vanligt när det kommer till dem. Väldigt intressant idé att ha två olika Wilds där en av dem erbjuder multiplikator i basspelet, detta kan verkligen öka chansen till storvinsten även där. I free spins läget ser vi även en ganska unik progressiv uppbyggnad där man ska samla ihop symboler för att låsa upp fler wilds. På den här slotten kan man vinna upp till 1000 gånger sin insats och man kan satsa mellan 2.5 upp till 2500 SEK per spin. Goldilocks kommer att släppas den 13 Juli 2017.

 

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here