Ny Slot: Mayana (Quickspin)

Följ med på ett äventyr inne i den djupa djungeln med denna nya spännande 3×3 slotten från Quickspin. Samla dem olika färgglada djuren för att ha chansen för storvinsten!

Ny slot Mayana

Mayana är en ny slot från Quickspin med 3 hjul och 3 rader som kan expanderas upp till 3×5. Den här slotten erbjuder även Multiplier boost upp till x20!

[table “12” not found /]

Symboler

Dem olika premiumsymbolerna består av roliga och färgglada djur som man hittar djupt inne i djungeln. Vi har den gula tigern, den gröna grodan, den lila fågeln och även den Röda Prästen som är den bästa symbolen utav dem alla. Dem lågbetalande symbolerna består utav olika diamanter och ädelstenar. För varje vinst så expanderas spelbrädan och man får större multiplier desto mer man lyckas låsa upp.

Re-Spin Feature

Efter en radvinst så triggar Re-Spin funktionen igång och alla symboler stannar kvar på samma plats, för varje ytterligare symbol du träffar i din kombo så får du ett extra Re-Spin och vinst betalas ut efter varje Snurr. Desto mer utav skärmen du låser upp så låser du även upp Multipliers som multiplicerar dina vinster. Re-Spin funktionen fortsätter tills du inte längre träffar en ny symbol, då tar den slut och du får en sista vinst.

mayana symboler

Mucha Mayana Multiplier Boost

Om du lyckas låsa upp hela skärmen så låser du upp 3x Multiplier. När du sedan är färdig med din spelrunda så har du en chans att få Mucha Mayana Multiplier Boost som kan öka din multiplier med upp till hela x20 vilket kan resultera i galna vinster!

Mucha Mayan multiplier

[table “12” not found /]

Slutsats

Mayana är en väldigt färgglad och rolig slot från Quickspin. Den här slotten är mediumvolatil med en RTP på 96.1% där du kan vinna upp till hela 750 gånger din insats. Den här slotten tar plats inne i den djupa djungeln och har ett väldigt spännande och intressant tema, vi väntar med spänning på att denna slotten äntligen ska släppas den 10 Oktober 2017. Under Bonus 200% hittar du massvis av roliga bonusar du kan använda för att spela denna slotten, SlotsMillion och Vinnarum är oftast väldigt snabba med att släppa nya Quickspin spel!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here