Ny Slot: Wins of Fortune (Quickspin)

Satt i en charmerande by i hjärtat av Asien, går spelare in i krig med mytiska karaktärer för att vinna storvinsten!

ny slot wins of fortune

Wins of Fortune har 5 hjul med 3,3,4,4,5 rader och alla vinstlinjer. Den här slotten erbjuder Wins of Fortune Respin och Super Respins Feature.

[table “12” not found /]

Symboler

Symbolerna består av juveler i massvis av olika färger som dem vanliga symbolerna. Sen har vi även dem olika mytiska krigarkaraktärerna som agerar som premium symboler. Träffar man tre stycken av samma symbol på en vinstlinje så triggar man Re-Spin funktionen.

ny slot wins of fortune

Wins of Fortune Re-Spin

Träffar man tre stycken symboler i en vinstlinje så triggar man Re-Spin funktionen. På varje adderande vinst efter det så flyttas dina vinster ett steg åt vänster och dina reels blir större så du har större chans att träffa fler tills du har 5 hjul med 5 rader. Vinst blir betalad för varje Re-Spin och fortsätter tills du missar.

Super Respin Feature

Himlen ändrar färg till röd i Super Respin läget som startar om du lyckas nå 5 hjul med 5 rader I Wins of Fortune Re-Spin funktionen. Här stannar alla vinnande symboler och fortsätter snurra tills du missar.

wins of fortune respin

[table “12” not found /]

Slutsats

Som dem flesta slots från Quickspin så kommer den här slotten vara rätt så lågvolatil. Tyvärr erbjuds ingen bonus men däremot två väldigt intressanta Re-Spin funktioner som har potential till storvinst om man träffar en bra symbol. Wins of Fortune har inget jätteunikt att erbjuda men det verkar ändå som en intressant slot som definitivt borde testas. Den här slotten kommer släppas 13 Juni 2017.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here