Ny Slot: Pirate’s Charm (Quickspin)

Följ de modiga piraterna när de åker ut på äventyr bland de höga vågorna och stormiga nätterna i sökan efter de guldiga amuletterna fyllda med magiska krafter. Pirate’s Charm är en helt ny slot från Quickspin med 5 hjul, 3 rader och 243 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi funktioner som Re-Spin Feature, Charm Feature och Stormy Free Spins.

Symboler

Pirate’s Charm har ett tema av pirater och äventyr och slottens premiumsymboler består utav olika pirater och saker som förknippas med dessa, som ankare och liknande. De lågbetalande symbolerna består utav de klassiska A, K, Q och J. I slotten hittar vi en Charm symbol i form utav en stor orange boll, den här symbolen kan omvandlas till alla andra symboler för att hjälpa dig bygga vinstlinjer ifall du har tur. I slotten hittar vi även en Scatter symbol på hjul 2, 3 och 4, lyckas du träffa alla tre så vinner du Stormy Free Spins funktionen.

pirate charm slot

Re-Spin Feature

Den här funktionen kan inträffa närsomhelst i basspelet, då kommer alla dina Charm symboler att låsas fast och du får ett Re-Spin, träffar du då en till Charm symbol så får du ytterligare ett Re-Spin tills du antingen fyllt skärmen eller inte längre träffar några nya Charm symboler. Charm symbolen kommer sedan att omvandlas till någon av de andra symbolerna, har du tur och får en bra symbol så kan funktionen definitivt betala väldigt bra.

pirate charm spin

Stormy Free Spins Feature

Lyckas du träffa alla tre Scatter symboler i basspelet så går du vidare till Stormy Free Spins Funktionen där du får 10 Free Spins. Under dina Free Spins så är Charm symbolen alltid Sticky tills du inte längre träffar några nya Charm symboler, då kommer dem att omvandlas till en annan symbol som förhoppningsvis är en passande eller bra symbol. Ifall du lyckas fylla ett helt hjul med Charm symboler så får du två ytterligare Free Spins.

Pirate charm bonus

Slutsats

Pirate’s Charm låter dig följa med de modiga piraterna ut på ett äventyr bland de höga vågorna i sökan efter de stora vinsterna i den här nya slotten från Quickspin. Den här slotten ser väldigt rolig ut med många olika funktioner och features både i basspelet och bonusen vilket gör att man inte tröttnar på slotten direkt bara för att man inte lyckas trigga igång bonusfunktionen hela tiden. Pirate’s Charm har ännu inte släppts men förväntas släppas den 8 Maj 2018. Vi vet ännu inte vad slottens RTP eller volatilitet kommer landa på men vi uppdaterar er såfort vi vet. Ni kommer hitta den här slotten först på bland annat Leo Vegas och MyChance.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here