Prime Zone (Quickspin) – Häng med tillbaka till ett neonfyllt 80-tal!

Prime Zone är den senaste slotten från Quickspin. Den här slotten har 5 hjul med 3 rader och 10 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi features som Multiplier Wild Symbol samt fyra olika Prime Zone Bonusar.

Symboler

Prime Zone är en härlig slot som tar med oss tillbaka till Miami på 80-talet. På hjulen hittar vi de gamla klassiska symbolerna som funnits sedan de första slotmaskinerna släpptes, nämligen klöver, hjärtan, spader, ruter samt sjuorna och diamanterna. Slotten har en vanlig Wild symbol som hjälper till att bygga vinstlinjer samt ersätter alla andra symboler förutom Scattern. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen i form av en stor röd knapp på hjul 2, 3 och 4, den här används för att aktivera bonusspelet.

Prime Zone Bonus Feature

Lyckas du landa bonussymbolerna på de tre mittersta hjulen så går du vidare till bonusfunktionen där du aktiverar 7 Free Spins. Här får du själv välja vilken typ av free spins du vill ha, och de har alla olika “prime zones” där wilds kan dyka upp. De ser ut som följande:

  • Win Often 1x: Wilds på hjul 1, 2 och 3
  • Balanced 2x: Wilds på hjul 2, 3 och 4 med en multiplikator på 2 x
  • Win Big 3x: Wilds på hjul 3, 4 och 5 och multiplikator på 3 x
  • Prime Zone: Mystery Shifting x1-4: Här kan Wilds landa på vilket hjul som helst, det blir helt enkelt en överraskning varje snurr.

prime-zone-bonus

Slutsats

Prime Zone är en fantastisk ny slot som passar bra lagom till höstrusket. Här får vi följa med tillbaka till Miami på 80-talet. Slotten har riktigt snygg grafik och flyter på bra när man snurrar, precis som förväntat med något från Quickspin. I bonusen hittar vi fyra stycken olika features där man själv får välja sin volatilitet. Prime Zone är perfekt för dig som vill ha lite nostalgi, slotten har redan släppts och går att spela på bland annat Mr Green och Betsson.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here