Sticky Bandits Wild Return (Quickspin) – Banditerna är tillbaka!

Banditerna är tillbaka med ännu en fantastisk stöt i Quickspin’s nya Sticky Bandits: Wild Return. Den här slotten har 5 hjul med 4 rader och 40 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi massvis med spännande funktioner som Massive Symbols, Quick Slot Bonus, Lucky Shot Free Spins Bonus och mer!

Symboler

Sticky Bandits har funnits sedan 2017 och är en slot som är fantastiskt rolig att spela, men som har ganska dålig utbetalning med ganska låg volatilitet, och detta är den främsta anledningen till att den inte blev så populär. Med nya Wild Return så har Quickspin lärt sig, och är tillbaka starkare än någonsin. På hjulen hittar vi alla de olika banditerna, en flaska whiskey och cigarrer som agerar som premium symboler. Slotten har även en Wild symbol som ersätter alla andra symboler och hjälper till att bygga vinstlinjer. Sist men inte minst så har vi Scatter i form av en döskalle med texten “Bonus”, den används för att aktivera en av spelets bonuslägen.

sticky-bandits

#CASINOSTARTBONUSSUMMERING & SNABBFAKTAOMSÄTTNINGHÄMTA/LÄS MER
videoslots
100kr 0Hämta 100% Välkomstbonus
Ett Starkt Varumärke sedan 2011
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
35x 0xHämta BonusLäs Recension

Sticky Bandits Wild Return Features

Quick Slot Bonus: Quick Slot symbolen finns endast på hjul 5, lyckas du träffa den så får du mellan 1-3 Free spins på Quick Slot Machine där du kan vinna upp till hela 500 gånger insatsen på ett endaste snurr.

Lucky Shot Free Spins Bonus: 3 Bonus symboler behövs för att aktivera den här bonusfunktionen. Du blir sedan vidareskickad till en ny skärm där du blir belönad med 7 Free Spins. Under dina gratissnurr så kommer ett Lucky Shot att avfyras varje gång en bandit landar på hjulen. Träffar ditt skott en Bandit så blir den symbolen Sticky Wild, träffar den en annan symbol så omvandlas den till en vanlig Wild. Funktionen kan inte återaktiveras.

Massive Symbols: Alla banditer finns även som Massive symbols, en funktion som är ganska rare men som kan uppenbara sig i både bas- och bonusspel. Lyckas du träffa en sån här symbol i Lucky Shot bonusen så omvandlas hela den giganska symbolen till en Sticky Wild, vilket kan resultera i galna vinster.

lucky-shot-bonus

Slutsats

Sticky Bandits Wild Return är en uppföljare till en av Quickspin’s äldre slottar under samma namn. Den första versionen var väldigt välgjord, men hade ganska dåliga utbetalningar vilket resulterade i att många helt enkelt inte spelade slotten. Nu har Quickspin lärt sig, och är tillbaka med en uppföljare som både är fantastiskt rolig att spela. Sticky Bandits Wild Return är en medium till högvolatil slot med potential till stora vinster i bonusspelen. Den här slotten har redan släppts och går idag att spela på bland annat Betsafe och Videoslots.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here