Flaming Fox (Red Tiger) – Snabba ninjor och heta storvinster!

Flaming Fox är en ny slot från speltillverkaren Red Tiger. Den här slotten har 5 hjul med 3 rader och totalt 10 olika vinstlinjer som betalar från båda hållen. I slotten hittar vi funktioner som Locked Wilds och Free Spins.

Symboler

Red Tigers nya slot Flaming Fox har ett häftigt Ninja tema och slottens premiumsymboler följer det här temat. Vi har en skriftrulle med antik text, ett huvudband, dolkar och mer. När de kommer till de lågbetalande symbolerna så har vi de klassiska A, K, Q, J och 10. Slotten har en Wild symbol som hjälper ersätter alla andra symboler och hjälper till att bygga vinstlinjer, det är dessutom den symbolen som betalar allra mest för en full linje. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen som används för att aktivera spelets bonusläge.

flaming-fox-slot

#CASINOSTARTBONUSSUMMERING & SNABBFAKTAOMSÄTTNINGHÄMTA/LÄS MER
betfair
100kr 0Använd bonuskod: ARCSW9
Erbjuder även Sport och Live Odds
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
0x 0xHämta BonusLäs Recension

Flaming Fox Free Spins Feature

Tre eller fler Scatter symboler triggar igång bonusfunktionen där du får ett slumpmässigt antal gratissnurr. Under bonusen så kan symbolerna på hjulen bli aktiverade med Flaming Feature som gör att de alltid snurrar med samma symboler och de utvalda symbolerna stannar som Flaming för resten av dina snurr. Den här bonusen går att återaktivera igenom att träffa Extra Spin symbolen.

Slutsats

Red Tiger har varit heta på senaste med många nya releaser och här har vi ännu en slot med ett väldigt spännande tema, nämligen ninjor. I den här slotten får vi följa med den röda ninja räven på äventyr efter de stora vinsterna som gömmer sig i de olika funktionerna och features som finns i spelet. Flaming Fox är en högvolatil slot med fantastisk grafik och roliga features, den har redan släppts och går idag att spela på bland annat Dream Jackpot och Betfair.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here