Sylvan Spirits (Red Tiger) – Förtrollande Väsen, Magiska Vinster & Höga Multipliers!

Sylvan Spirits är en ny och mystisk slot från speltillverkaren Red Tiger. Här träffar vi på vackra skogsdjur, en förtrollande skog, och självklart riktigt stora vinster. Sylvan Spirits kan nämligen betala upp till hela 7 500 gånger insatsen. Slotten har 5 hjul med 4 rader och totalt 1 024 olika vinstlinjer.
Inuti slotten hittar vi flera roliga funktioner som Symbolmultiplikator, Mega Mystisk Wild samt Free Spins!

Symboler

I sylvan Spirits får vi följa med på ett äventyr ut till en grön och vacker skog. Men detta är inte vilken skog som helst, utan en magisk skog, med förtrollande konster. Djuren som skogen innehåller säger sig också vara mystiska väsen som kan förse dig med riktigt fina vinster. I bakgrunden ser vi ljus som sakta letar sig ner igenom skogtopparna, och stenar med magiska skrifter på sig.

Väl på hjulen hittar vi snabbt de olika djuren som agerar som premiumsymboler. Vi har haren, räven, ugglan och rådjuret. Dessa symboler betalar som allra mest. Följt av dessa kommer sedan de lågbetalande symbolerna i form av A, K, Q, J och 10 skrivna i runskrift.

sylvan-spirits-slot

#CASINOSTARTBONUSSUMMERING & SNABBFAKTAOMSÄTTNINGHÄMTA/LÄS MER
videoslots
100kr 0Hämta 100% Välkomstbonus
Ett Starkt Varumärke sedan 2011
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
35x 0xHämta BonusLäs Recension

Sylvan Spirits Features

Symbolmultiplikator – Du kan få en Multiplikator på upp till x99 på utvalda symboler.

Mega Mystisk Wild – En stor 2×2 Mega Mystisk Wild kan landa på hjulet för att garantera dig en vinst. Den här ökar även symbolvinstmultiplikatorn för alla symboler som bidrar till vinsten.

Free Spins – Under Free Spins så ökar vinnande symboler Symbolmultiplikatorn även om en Mega Mystisk Wild inte deltar i vinsten. Den återställs inte heller efter en vinst. Vinnande symboler tas bort och ett gratis Re-Spin startar.

Slutsats

Red Tiger är en speltillverkare som ofta levererar riktigt högkvalitativa slotmaskiner, och Sylvan Spirits är definitivt inget undantag. Här får vi följa med ut till en magisk skog med fantastiska varelser och djur. Slotten innehåller många roliga funktioner, jackpottar och potential att vinna upp till hela 7 500 gånger insatsen. Grafiken är väldigt snyggt gjord, och animationerna likaså. Sylvan Spirits har idag redan släppts, och går att spela på bland annat Videoslots samt Casumo.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here