Ny Slot: Bork the Berzerker (Thunderkick)

Bork The Berzerker Hack ‘N’ Slash Edition är en helt ny slot från speltillverkaren Thunderkick. Den här slotten kommer ha 5 hjul med 3 rader och 20 olika spellinjer. I slotten hittar vi funktioner som Expanding Wilds och en Bonus Feature med Free Spins.

Symboler

Slotten är baserad på Bork the Berzerker som är en hjälte på ett uppdrag för att rädda en flicka. Slottens premiumsymboler består utav olika monster och läskiga varelser. De lågbetalande symbolerna består utav olika knappar med symboler på i olika färger. Slotten kommer även med en Wild symbol i form utav Bork, träffar du en vinstlinje med Wild symbolen så kommer den att expandera och fylla hela hjulet. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen i form utav den elaka varelser som kidnappar flickan, lyckas du träffa minst tre stycken av denna går du vidare till Bonus Feature.

bork symboler

Bork the Berzerker Bonus Feature

Beroende på hur många Scatters du lyckades träffa så får du olika mängder med Free Spins:

  • 3 Scatters – 10 Free Spins
  • 4 Scatters – 15 Free Spins
  • 5 Scatters – 20 Free Spins

Under dina gratissnurr så är Bork mer förekommande och du kan även få flera stycken expanderande Wild symboler efter varandra vilket kan betala väldigt bra ifall du lyckades träffa bra symboler tillsammans med Wild. Det är osäkert ifall slotten går att få en Retrigger på men det verkar inte så.

bork bonus

Slutsats

Bork the Berzerker verkar vara en ganska simpelt slot utan överdrivet många olika funktioner, trots det så är slotten väldigt snygg rent grafiskt och ljudeffekterna är också på topp. Vinsterna är heller inte något som man direkt kan klaga på då slotten kan betala ut flera tusen gånger din insats ifall du har tur. Bork the Berzerker är en hög/medelvolatil slot med 97.3% RTP. Slotten har redan släppts på vissa sidor som Videoslots och Casumo.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here