Ny Slot: Full Moon Romance (Thunderkick)

Medans det älskade paret Jack and Rosie är på en romantisk date på en inkörnings-teater så visar det sig att fullmånen är på väg upp..

ny slot full moon romance

Full Moon Romance är en ny slot från Thunderkick med 5 hjul, 3 rader och 15 vinstlinjer. Den erbjuder Wilds, Clone Feature och Free Spins.

[table “12” not found /]

Symboler

Premiumsymbolerna består utav saker som matchar slottens tema, vi har buketten, halsbandet och sedan Jack and Rosie som är dem symboler som betalar mest av alla. Som lågbetalande symboler har vi dem klassiska A,K,Q och J. Vi har även en Wild symbol i form utav en stor guldig symbol och den ersätter alla andra symboler förutom Scatter. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen vilket är en stor fullmåne. Lyckas du träffa tre stycken Scatter symboler så går du vidare till Free Spins.

Clone Feature

Lyckas du träffa Jack eller Rosie som fulltäckande symbol på första hjulet så kan den klona sig upp till 4 ytterligare hjul, detta innebär att du kan få fullscreen med den bästa symbolen igenom den här featuren.

[table “12” not found /]

Full Moon Romance Free Spins

Träffar du tre stycken Scatter symboler eller fler i form utav fullmånar i basspelet så går du vidare till Free Spins, här kan du få upp till 20 Free Spins beroende på hur många Scatters du fick. 3 ger 10, 4 ger 15 och lyckas du träffa 5 stycken så får du hela 20 stycken. I Free Spins läget räknas Rosie och Jack som samma symbol vilket innebär att du mycket enklare kan träffa vinster, dessa symboler dyker även upp mycket oftare vilket hjälper bygga bättre och längre vinstlinjer.

Full moon romance free spins

Slutsats

Äntligen får vi en ny slot från Thunderkick, det var länge sedan vi hörde av dem. Full Moon Romance är en mediumvolatil slot med en RTP på 96.1% som erbjuder flera olika häftiga features och spännande Free Spins. Med ett roligt och romantiskt tema så har vi många storvinster som väntar i denna fantastiska slot som släpps den 30 Augusti 2017.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here