Ny Slot: Pink Elephants (Thunderkick)

Gör dig redo att se en av de mest sällsynta djuren på planeten i den här nya slotten från Thunderkick, nämnligen Pink Elephants!

ny slot pink elephants

Pink Elephants är en ny slot med 6 hjul, 4 rader och 4096 olika vinstlinjer. Den här slotten erbjuder Free Spins Feature och Mystery Scatter symbol.

[table “12” not found /]

Symboler

Slotten i sig följer ett djurtema och premiumsymbolerna består utav olika sorters djur. Vi har den rosa elefanten som är den bästa symbolen, sedan vi har fyra olika surikater i olika färger – en röd, en gul, en blå och en grön. Wild symbolen är ett stort W och den ersätter alla andra symboler förutom Scatter symbolerna. Sist men inte minst så har vi två olika Scatter symboler, en vanlig Scatter symbol i form utav en jordnöt samt en Mystery scatter som kan dyka upp i basspelet och hjälpa dig vinna Free Spins läget. För att trigga Free Spins måste du träffa minst tre stycken Scatter symboler i basspelet.

pink elephants symboler

Pink Elephants Free Spins Feature

För att vinna Free Spins Funktionen måste du träffa minst tre stycken Scatter symboler i basspelet, hur många Free Spins du får beror på hur många Scatters du träffar:

3 Scatters – 7 Free Spins
4 Scatters – 11 Free Spins
5 Scatters – 15 Free Spins
6 Scatters – 19 Free Spins

Under dina Free Spins så ska du samla på dig små runda bollar som fyller upp dina fyra surikaters mätare på vänstersidan, när en mätare är helt uppfylld så får du ett extra snurr samt den surikatsymbolen omvandlas till Rosa Elefanter istället för resterande Free Spins. Denna funktionen går även att få en Retrigger i och det gör du igenom att träffa minst 2 Scatter symboler, du får mer Free Spins desto fler Scatter symboler du träffar.

[table “12” not found /]

Slutsats

En minst sagt väldigt underhållande slot från Thunderkick med ett djurtema utav surikater och Rosa elefanter, vad kan gå fel? Pink Elephants är en högvolatil slot med en RTP på 96.1% där du kan vinna upp till hela 8200 gånger din insats. Både basspelet och Free Spins funktionen är väldigt underhållande och du kommer definitivt inte ha tråkigt. Den här slotten finns endast på Casumo idag men kommer även släppas inom snar framtid på bland annat SlotsMillion.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here