Nyligen Lanserad: Flame Busters (Thunderkick)

Följ med våra hjältar Roasty McFry och eldsläckarna på ett uppdrag att rädda katten och resterna av de inneboende i den brinnande byggnaden.

ny slot flame busters

Flamebusters har 5 hjul med 3 rader och alla vinstlinjer. Den erbjuder Fire Drill Feature och Free Spins.

[table “12” not found /]

Symboler

Premium symbolerna på Flame busters består utav olika sorters människor, robotar och djur. Vi har trollkarlen, geten, den gröna roboten och även den gula brandsläckaren som är den symbolen som betalar mest av alla. Utöver premium symbolerna så har vi dem klassiska symbolerna A,K,Q,J och 10. Vi har en Wild symbol i form utav ett stort gult W som ersätter alla symboler förutom Scatter symbolen. Något som gör denna slotten väldigt speciell är eldsymbolen, den kommer oftast ett par av varje spin och i slutet av varje spin så släcks elden och en slumpmässig symbol av samma visas i alla fönster som släcktes. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen som är en röd alarmklocka, lyckas du träffa tre stycken Scatter symboler på samma spin går du vidare till Free Spins mode.

Fire Drill Feature

Den här featuren kommer helt spontant när du spelar i basspelet och här blir mellan 1-5 av dem lågbetalande symbolerna A,K,Q,J,10 omvandlade till eldsymbolen som vi pratade om tidigare, får du många eldsymboler så kan det bli massiva vinster ifall du har tur då det kan bytas till en av premiumsymbolerna.

flame busters fire drill

[table “12” not found /]

Flame Busters Free Spins

Lyckas du träffa tre stycken scatter symboler i form utav en röd alarmklocka i basspelet så går du vidare till Flame Busters Free Spins. Beroende på hur många Scatters du lyckade träffa så får du mellan 10 till 20 Free Spins. 3 ger 10, 4 ger 15 och lyckas du träffa 5 stycken får du hela 20 Free Spins. Här gäller det att samla på sig ytterligare röda alarmklockor på dina Free Spins, när du lyckas samla 3 stycken så går du vidare till nästa nivå och får ytterligare 2 extra spins. Det finns totalt 5 levlar och för varje level du går upp så blir ytterligare en lågbetalande symbol till eldsymbolen precis som i Fire Drill Feature. Lyckas du ta dig hela vägen till femte nivån så har du låst upp alla lågbetalande symboler till eldsymboler och du kommer då endast ha kvar premium symboler på varje spin och samtidigt ha chansen att fylla dem eldiga luckorna med ytterliga premium symboler, detta kan skapa extremt stora vinster ifall man har tur!

Slutsats

Flame Busters är en högvolatil slot med en RTP på 96.10%. Den här slotten är en av dem mest intressanta slots vi har sett på en lång tid och vi gillar den skarpt. Flame Busters erbjuder två olika Features och båda har väldigt stor potential, i bonusen kan man faktist vinna upp till hela 5280 gånger insatsen. Thunderkick har verkligen lyckats att skapa fram den här retro looken som dem försökt få fram med Flame Busters och vi tycker det är fantastiskt. Är du sugen att testa den här slotten som släpptes för ett tag sedan så kan du testa Flame Busters på Lvbet med en 100% bonus upp till 2000kr.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here