Ny Slot: Wild Heist (Thunderkick)

Wild Heist at Peacock Manor är en helt ny slot från Thunderkick. Den här slotten har 5 hjul med 3 rader och 17 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi funktioner som Bonus Game, Free Spins, Symbol Transformations och Retriggers.

Symboler

Slotten utspelar sig på ett slott som kallas för Peacock Manor, där ett gäng är ute efter att slå till göra den största stöten hittills. Slottens premiumsymboler består utav Fyra olika inbrottstjuvar varav 3 är killar och en tjej och även en stor guldig påfågel vilket är den allra bästa symbolen. Slotten har en Wild symbol som ersätter alla andra symboler förutom Scatter symbolen och hjälper dig bygga vinstlinjer. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen i form utav en nyckel, lyckas du träffa tre stycken går du vidare till bonusspelet.

wild heist symboler

Random Triggers

I slottens base game så hittar vi tre stycken random triggers som kan inträffa närsomhelst. Dem funkar som följande:

  • Random Wild: Du får upp till 5-6 stycken Random Wilds på spelplanen.
  • Wild Reel: Upp till 3 stycken Wild Reels, dvs hjul som är fulla av Wild symboler.
  • Walking Wild: Du får upp till 3 stycken Wilds som hoppar runt ett par snurr tills de senare hoppar ur skärmen.

wild helst mystery triggers

Wild Heist Free Spins

Lyckas du träffa minst 3 Nycklar i basspelet så går du vidare till den här bonusfunktionen, hur många val du får beror på hur många Nycklar du fick. Du kan få upp till 5 stycken för 5 olika val. Väl inne i bonusen så har du 12 stycken olika kort att välja mellan och bakom dessa gömmer sig Free Spins, Extra Wilds, Multipliers och Gold Card Features där du kan få Random Wilds, Wild Reels och Walking Wilds på varje snurr i bonusfunktionen.

wild heist bonus

Slutsats

Thunderkick levererar ännu en gång och nu får vi följa med på den största kuppen någonsin i den här spännande brottssagan som även bjuder på massvis av olika funktioner och features som Wild Reels, Walking Wilds och Random Wilds. Wild Heist är en högvolatil slot med en RTP på 96.1% och den finns redan att spelas på bland annat Vera & John och Bethard. Under Bäst Casino Bonus hittar du dessutom en lista där vi kompilerat de bästa bonusarna som finns på nätet just nu!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here