CherryPop (Yggdrasil) – Poppande vinster, Expanderande Hjul & Stora vinster!

En Klassisk Retro Frukt slot möter PopWins Game Engine – Tillsammans skapar dem CherryPop! Det här är en nytt och innovativt spel där Yggdrasil har använt sin nya Avatar UX Game Engine för första gången med dynamiska hjul som ändras för varje runda. Totalt erbjuder slotten upp till 118,098 sätt att vinna på. I CherryPop hittar vi funktioner som PopWins, Free Spins, Gamble Wheel, Galna Multipliers och mycket mer, så häng med!

Symboler

När vi klassisk Retro Frukt slot så menade vi verkligen det. Här har de tagit alla de gamla klassiska symbolerna som alla känner igen, vi har Hästskon, klockan, fyrklövern och diamanten som premiumsymboler. Här är det Diamanten som är den symbolen som betalar allra mest, förutom i Bonusspelet där extrasymboler finns, men det går vi in på senare. När vi går vidare till de lågbetalande symbolerna har vi de klassiska A, K, Q, J och 10 i olika färger och coola former.

Under varje snurr i basspelet så aktiveras PopWins funktionen. Varje vinnande symbol kommer att Poppa, och två nya symboler intar planen, vilket ökar hjulets höjd. Detta fortsätter tills du inte längre träffar fler vinster. Varje hjul kan expandera upp till 6 symboler högt i basspelet, och 9 i Free Spins.

cherrypop-slot

CherryPop Features

Gamble Wheel – Innan du spelar dina Free Spins kommer du att få chansen att satsa dina Free Spins i ett stort hjul. Lyckas du vinna så får du mer snurr, men förlorar du så åker du tillbaka till basspelet utan några Free Spins alls. Tänk innan noga innan du väljer att spela om dina gratissnurr.

Free Spins Feature – Lyckas du låsa upp varje hjul till 6 rader höga med hjälp av CherryPop funktionen så aktiveras Free Spins-läget. Under dina Free Spins så kommer dina hjul att kunna expandera till hela 9 rader höga. Här resettar inte din progress mellan varje runda, utan du får behålla dina expanderade hjul under hela Free Spins-läget. Totalt finns det 3 Free Spins lägen:

Free Spins Level 1 – 5 Spins
Free Spins Level 2 – 8 Spins
Free Spins Level 3 – 12 Spins

Multiplier – Free Spins startar med en x2 Multiplier på sig. Varje vinnande Pop-runda i Free Spins ökar din Multiplier med x1 efter dina vinster utbetalats. Lyckas du låsa upp hela spelplanen i dina Free Spins så får du en x3 Multiplier tillagd, och en extra x3 Multiplier för varje vinnande Pop-runda!

cherrypop-bonus

Slutsats

CherryPop är ett nytt och innovativt spel som Yggdrasil har utvecklat med hjälp av deras nya Game Engine, Avatar UX. Det märks verkligen en stor skillnad på hur “Crisp” allt känns, och varje runda flyter på fantastiskt bra. Yggdrasil har verkligen lyckats med en riktigt bra slot här som är snyggt gjord, innehåller massvis med roliga funktioner och framförallt – erbjuder chans till otroliga vinster. CherryPop funktionen kan verkligen betala ut galna vinster om man har lite tur. Den här slotten har redan släppts idag, och går att spela på bland annat BetSafe och Jalla Casino.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here