Spinsia Favorit: Gem Rocks (Yggdrasil)

Gem rocks är en gammal klassiker från Yggdrasil. Den här slotten har 6 hjul med 4 rader och hela 4096 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi Dropdown Wins Feature samt Gem Rock Feature.

Symboler

Alla symboler i den här slotten följer slottens tema och består utav olika stenar och pärlor i olika former och färger. Premiumsymbolerna har lite mer unika former och andra bakgrunder så att det enkelt ska gå att urskilja dem från de lågbetalande symbolerna. Den symbolen som betalar mest är stjärnan vilket ger dig 75 coins för 5 stycken i en cluster. När du vinner i Gem Rocks så triggar du igång Dropdown Wins Feature vilket innebär att fler symboler kommer att trilla ner på spelplanen och här vill du lyckas vinna så många gånger irad, då kommer du till slut att trigga igång Gem Rock Feature.

gem-rocks

Gem Rock Feature

Den här funktionen aktiveras igenom att vinna flera gånger irad, den blir dessutom bättre och bättre desto fler vinnande kombinationer irad du lyckats träffa. Vid 2 vinster irad så får du en 2×2 Gem rock, vid 5 vinster får du en 3×3 och vid 9 vinster så får du en 4×4 gem rock. Gem rock är alltså en stor symbol som täcker många rutor och den består utav en utvald symbol. Att få stjärnan som gem rock är det bästa och kan resultera i väldigt stora vinster på flera tusen gånger insatsen.

gem-rocks-feature

Slutsats

Gem rocks är nu en rätt gammal, men väldigt spännande titel från Yggdrasil. Den här slotten är en av våra personliga favoriter här på Spinsia, och den är väldigt unik då de är en av Yggdrasil’s första slottar med Drop-down funktionen. Gem Rocks har en återbetalningsprocent på 96.2% och en maxvinst på hela 2500x sin insats. Du kommer att hitta den här slotten på bland annat Hyper Casino och Casumo.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here