Ny Slot: Rainbow Ryan (Yggdrasil)

Rocka loss med dem gröna pysslingarna i Yggdrasils nya slot – Rainbow Ryan!

ny slot rainbow ryan

Rainbow Ryan erbjuder 6 hjul med 4 rader och hela 4096 olika vinstlinjer. Den här slotten har Rainbow Reels Feature och Free Spins Feature

Symboler

Symbolerna följer slottens tema vilket är pysslingar som är väldigt populära inom irländsk folktro. Vi har den gröna hatten full med guld som är den bästa symbolen och även Mikrofonen, skorna och ett stort glas öl vilket är premium symbolerna. Vi har även dem populära klassiska lågbetalande symbolerna som är hjärtat, spadern, klövern och diamanten. Wild symbolen är en rund guldig symbol och denna ersätter alla symboler förutom Scatter. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen, träffar du tre stycken Scatter någonstans på spelskärmen går du vidare till Free Spins Feature.

rainbow ryan symboler

[table “12” not found /]

Rainbow Reels Feature

Det här är en Random Feature som kan aktiveras närsomhelst. När den väl aktiveras så skjuter pysslingen massa regnbågar från sin gitarr till dem olika hjulen, den kan skjuta på mellan 2 till 6 hjul. När den skjutit klart så snurrar spinnet färdigt och alla hjulen som blev skjutna är synkade vilket innebär att det är samma symboler på samma positioner på alla synkade hjulen. Detta innebär att om du får många hjul så kan du få fulla rader utav samma symbol väldigt enkelt!

Rainbow Ryan Free Spins Feature

Lyckas du träffa tre eller flera Scatters i basspelet så går du vidare till Free Spins Feature. Beroende på hur många Scatters du får så kan du få mellan 7 till 20 free spins. 3 Scatters ger 7 medans 6 Scatters ger hela 20 Free Spins. På dina Free Spins så är Rainbow Reels aktiverade varje spin, dessutom kan pysslingen inte skjuta ut mindre synkade reels än föregående spin så för varje spin så kommer det antingen bli fler hjul synkade eller lika många.

Rainbow Ryan Rainbow Reels

[table “12” not found /]

Slutsats

Väldigt rolig och spännande slot från Yggdrasil. Rainbow Ryan är en medium volatil slot med en RTP på 96.3% vilket är väldigt vanligt när det kommer till Yggdrasil. Den här slotten erbjuder både en Random Feature och Free Spins som är väldigt intressanta, här kan du nämnligen vinna upp till 2000 gånger din insats. Ljud och Grafik är väldigt snyggt och vi ser fram emot att få testa den här slotten senare idag då den släpptes idag, 24 juli 2017!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here