Wolf Hunters (Yggdrasil) – Jägarna är tillbaka, för att rädda staden!

Wolf Hunters är en ny het release från inga mindre än Yggdrasil. Den här slotten har 5 hjul med 3 rader och 20 olika vinstlinjer. I slotten finner vi funktioner som Wolf Wilds, Sticky Re-Spins samt tre stycken olika Free Spins Features.

Symboler

Wolf Hunters är en spännande och skräckinjagande ny slot med ett tema av varulvar nu såhär precis efter Halloween. I den här slotten får vi följa med de olika Vargjägarna när de jagar efter varulvar. Slottens premiumsymboler består utav olika övernaturliga föremål som vanligt associeras med dessa typer av sagor som magiska drycker, en dolk gjord av stål samt en björnfälla. När vi kommer till de lågbetalande symbolerna har vi bara de vanliga klassiska klöver, hjärter, diamant och spader i olika färger.

I den här slotten har vi även en Wild symbol som hjälper till att bygga vinstlinjer och ersätter alla andra symboler, den här kan komma fram som vanligt men även igenom Wolf Wilds vilket innebär när jägaren lyckas vinna en fight mot en varulv. Sist men inte minst så har Vi scatter symboler som finns på hjul 1 och 5.

Wolf Hunters Free Spins

I den här slotten finns det totalt tre stycken olika Free Spins lägen som är olika svåra att få. Dessa bonusar funkar som följande:

Regular Free Spins: Träffa Scatter symbolerna på hjul 1 och 5 så får du 10 Free Spins. Här har jägarna dubbelt så stor chans att vinna sina fighter mot varulvarna vilket ger dig dubbelt så stor chans till Wilds. Du kan även aktivera Jägarnas färdigheter för att få Expanderade Wilds.
Hunter Free Spins: Den här funktionen får du igenom att fylla upp en av mätarna på sidorna av spelskärmen. Här får du börja med Jägarnas färdigheter direkt vilket innebär att alla dina Wilds blir expanderande.
Slayer Free Spins: Den här funktionen är den svåraste att trigga och görs igenom att fylla upp mätaren som du hittar på toppen av spelskärmen. Här vinner alla jägarna sina fighter mot varulvarna direkt så att alla varulvar du träffar på skärmen blir direkt expanderande wilds.

wolf-hunters-bonus

Sticky Re-Spins

Som vi pratade om tidigare så innehåller denna slotten Wild symboler och en av dem är Wolf Wild symbolen som du kan få igenom att träffa en Varulv på hjulet som blir besegrad av en jägare. Då kommer Wild symbolen stanna kvar och du får ett Re-Spin. Detta fortsätter tills du inte längre träffar några fler Wilds.

Slutsats

Yggdrasil är här med en riktigt spännande och skräckinjagande uppföljare till deras Wolf Hunter slot såhär lagom precis efter Halloween. Den här slotten är verkligen fylld med roliga funktioner. I basspelet finns det flera fantastiska Re-Spin funktioner tillsammans med tre stycken olika Free Spins, alla med riktigt fin potential till stora vinster. Du bygger konstant upp till två av de olika bonusfunktionerna vilket ger dig en känsla av progress oavsett om du har otur för stunden. Allt som allt är Wolf Hunters en riktigt bra uppföljare som passar väldigt bra till den mörka och kalla årstiden vi är inne i just nu. Ni kan spela den här slotten redan idag på bland annat Leo Vegas och Svea Casino.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here