Friskrivningsklausul

För alla användare och läsare på Spinsia.com

Genom att använda och surfa på spinsia.com så förstår du och medger att:

– spinsia.com inte ansvarar för information som kan vara felaktig eller utdaterad

– spinsia.com inte har ansvar för dina handlingar och det inkluderar var du kommer att spela online, om det är lagligt för dig att spela där du spelar eller om du utsätts för datorvirus då du besöker andra sajter online.

– Vänligen förstå att den här friskrivningsklausulen enbart är till för denna sajt. Det är ditt ansvar att läsa villkor och regler samt friskrivningsklausuler och sekretesspolicy för hemsidor som du besöker innan du går vidare på den här sajten.

– När du registrerar dig hos ett Spelbolag måste du själv kontrollera att de har den licens och uppfyller de juridiska och lagliga krav som gäller i det land där du är medborgare.

En del länkar på spinsia.com kan vara så kallade affiliate links och om du klickar på dessa och sedan beslutar dig för att bli medlem eller registrera dig hos ett spelbolag så kan ägaren av den här sajten komma att belönas för ditt köp.

Ägaren av den här sajten har inget ansvar för kvaliten, upplevelsen, eller de villkor som gäller hos casinot. Saker förändras ofta från dagen vi skrivit tills dess att du läser innehållet. Alla våra recensioner och rekommendationer är subjektiva bedömningar gjorda av våra recensenter och skall endast ses som en vägledning utifrån vår egna upplevelse.

Allt spel om pengar är mycket beroendeframkallande och du skall vara försiktig. Spela Ansvarsfullt och hitta hjälp och rådgivning hos stödlingen.se