SPINSIA REKOMMENDERAR
Nya spelare på Vinnarum får 10 free spins efter registrering
& 200% bonus på din första insättningen upp till 1000 kr + 100 free spins

Jackpot Slots

jackpot slots

Vi alla har någon gång fantiserat om att bli snuskigt rika, hur det hade varit att vinna en jackpot. Fråga till exempel svensken som vann 35 miljoner kronor i Hall of Gods under hösten 2014. Ifall du känner att idag är dagen du tar hem Jackpotten så har du kommit helt rätt, här har vi på Spinsia listat dem bästa jackpot spelen som finns idag.

Jackpott slots är slots där vinsterna stiger hela tiden då spelare från hela världen förlorar pengar på slotten, detta bygger upp en massvis prispott som sedan delas ut till en lycklig vinnare. Dessa slots kallas även för progressiva slottar, progressiva som då betyder städigt ökande. Det finns massvis med olika Jackpott slottar från flera olika speltillverkare och här nedanför har vi gått igenom dem största progressivarna slottarna just nu.

Hur funkar jackpot spel, finns det någon fördel?

  • Jackpot slots fungerar lite annorlunda än varje slots, varje spin du gör så går en viss procent utav pengarna du satsar till att bygga upp en stor jackpot som en lycklig vinnare till slut kommer vinna
  • Oftast är RTP lite lägre på Jackpot slots för att kompensera med jackpotten, men fördelen är att ett ynka bet på bara 2kr kan göra dig till multimiljonär på bara ett par sekunder ifall du har tur.

Mega Fortune

Mega Fortune är skapat utav Netent och är idag en av dem största progressiva jackpot slottarna som finns. Mega Fortune har 25 linjer och maxinsats är 500 SEK per spin. När du får bonusen i Mega Fortune så kommer du in i ett spinnande hjul där du vill komma in till mitten, detta gör du igenom att få pilen upp tecknet tre gånger irad, då vinner du MEGA jackpotten. Den största jackpotten som delats ut på Mega Fortune är 154 miljoner svenska kronor som vanns av en man från Finland, han satsade 2,5 SEK på Paf Casino.

Mega Moolah

Mega Moolah är en progressiv slot skapad utav Microgaming. Mega Moolah är idag en utav dem största progressiva jackpott slottarna. Mega Moolah har 25 linjer och 4 olika jackpottar, Mini, Minor, Major och Mega. För att få bonusen på Mega Moolah så behöver man ha 3 stycken apor som räknas som scatter symboler, då får man 15 freespins med 3 gånger utbetalningen på alla vinster under dessa rundor. Den största vinsten på Mega Moolah delades ut den 6 oktober 2015 till en brittisk soldat vid namn Jonathon Heywood, den var på hela 150 miljoner svenska kronor.

Mega Fortune Dreams

Mega fortune dreams är gjord utav Netent och är en superpopulär progressiv jackpot slot. Mega Fortune Dreams är en uppgradering utav Mega Fortune och den har precis som Mega Fortune tre progressiva jackpottar. Den största skillnaden mellan dem två slottarna är att Mega Fortune Dreams har mycket finare kvalité och animationer. Denna slot har satt två världsrekord i störst online-vinst två gånger irad, senast på 154 miljoner kronor. Mega Fortune Dreams har 20 vinstlinjer och maxbet är 800 SEK.

Hall of Gods

Hall of Gods är skapad utav Netent och har ett tema som baseras på olika nordiska gudar som Thor, Oden och Idun. Hall of Gods är en progressiv jackpott slot. För att få bonus vill du få tre stycken bonussymboler. Väl inne i bonusspelet så ska du slå sönder sköldar, under dessa så kan det gömma sig kontantvinster och även dem tre olika jackpottarna – Mini, Midi och Mega. Maxinstats på denna slot ligger på 500 SEK och desto högre du bettar desto större chans har du att vinna jackpotten. 2013 vann en man från Norrköping 6,7 miljoner euro när han lyckades slå fram tre stycken Mega-symboler i bonusen med endast en insats på 20 SEK.

Arabian Nights

Arabian Nights är ännu en progressiv jackpott slot gjord utav Netent. Arabian Nights har precis som namnet avslöjar, ett tema utav arabiskt äventyr. Denna slot fokuserar mycket på att få fram en mysig stämning när man spelar, grafiken är inte så komplicerad. Arabian Nights har 10 vinstlinjer och maxinsats är 50 SEK per snurr. För att få jackpotten så vill du ha 5 stycken wild-symboler i en linje. Denna slot har även en Scatter funktion med 15 free spins där alla vinster tredubblas under dessa free spins.

Mega Moolah Isis

Mega Moolah är en progressiv jackpott slot gjord utav Microgaming. Denna slot är en nysläppt version utav Mega Moolah som istället för djungeltema har Egypten som tema. Mega Moolah Isis har precis som Mega Moolah fyra olika jackpottar – Mini, Minor, Major och Mega. Denna slot delar samma jackpott som Mega Moolah så om jackpotten delas ut på den ena så startas den även om på den andra. Mega Moolah Isis erbjuder även free spins som triggas igenom att få tre scatter-symboler, du kan få upp till 30 free spins med en multiplikator på upp till x6.